Te és a világ

Hasznos és gyakorlatias utazási tippek, ötletek

TOP 10+1 utazás a Black Friday-en

2018. november 23. 08:00 - Te és a világ

Létezik még wellness négycsillagos szállodában 8300 Ft-ért

 

Pár nappal ezelőtt már igyekeztünk felhívni figyelmed, hogy érdemes lesz a Black Friday napján utazást vásárolni, hisz a mai napon hihetetlen akciók keretein belül foglalhatsz a tömérdek hazai és külföldi ajánlatok közül. Ha esetleg nem volt időd körbenézni vagy elvesztél a temérdek jobbnál jobb lehetőség tengerében, akkor szeretnénk segíteni! Egycsokorba szedtük Neked a legszuperebb árakat és kihagyhatatlan lehetőségeket!

  1. Gunaras Resort Spa-ban - 4 nap/3 éj 8332 Ft/fő/éj félpanzióval, hétvégéken is

A Dél-Dunántúl szívében, Dombóvár- Gunarasfürdőn található Gunaras Resort Spa Hotel, egy 8 hektáros parkban fekszik. A hotelhez tartozó csónakázó tó és tóparti sétány harmonikus környezete és a kristálytiszta levegő tökéletes nyugalmat és feltöltődést biztosít. Ilyen áron négycsillagos szállodába lehetetlen wellness hétvégét foglalni, így óriási kereslet várható erre az ajánlatra.

gunaras_fb_black_friday.jpg

  1. Hotel Narád &Park - 10 725 Ft/fő/éj

Mátraszentimre közelében a hütték hangulatát szaunára, gőzkabinra és jakuzzira cserélve lazíthatsz a Hotel Narád Parkban. Az aktív pihenést előnyben részesítők számára a szálloda földszintjén újonnan kialakított, 350 m2-es wellness részleg nyújt kikapcsolódási lehetőséget, ahol a gyönyörű erdei környezetben is töltekezhetünk.

  1. Hotel Castello - 12 225 Ft/fő/éj

Az ország déli részéről egy igazi történelmi ajánlatot emelnénk ki, ahol lehetőség nyílik a kiváló Villányi bornedük kóstolgatására is. A siklósi vár alatt található Hotel Castello nyugodt pihenést és közvetlen átjárást biztosít a Siklósi Thermal Spa fürdőhöz. A wellness és gasztronómiakedvelők, továbbá a gyermekes családok fellegvára.

  1. FIRST MINUTE repülős nyaralások a legnépszerűbb üdülőhelyeken

Ha Te is sokszor eljátszottál már a gondolattal, hogy átugorj télből a nyárba, de eddig még nem merted vagy nem tudtad meglépni, itt az idő! Spanyol, görög, török vagy olasz tengerpart? Foglald extrém jó áron nyaralásod akár már a 2019-es főszezonra! Bőven van miből választanod, hiszen több mint 35 egzotikus és városnéző ajánlat közül válogathatsz. Ugye, jól hangzik? Kattints ide, és nézz szét most!

  1. Park Inn by Radisson Sárvár ALL INCLUSIVE - 17 475 Ft/fő/éj

Bátran válaszd a Nyugat-Dunántúl gyöngyszemét Sárvárt és fantasztikus élményekkel térsz vissza a mindennapokba. A szálloda közvetlen átjárást biztosít a fürdőbe, a gyermekek rengeteg vízi élmény várja. A városban található Nádasdy vár vagy a 10 hektáros Arborétum mellett egy igazi családi fürdőkomplexum és erdei kalandpark is vár, ahol a gyermekek mellett valamennyi generáció – a szülők és a nagyszülők – kikapcsolódása is garantált.

parkinnsarvar_fb_black_friday.jpg

  1. Aura Hotel - 12 625 Ft/fő/éj

Balatonfüred legexkluzívabb felnőttbarát hotele. Ha kényeztetnéd párodat és kis romantikára vágynál irány az északi aranypart, ahol korlátlan Pure SPA wellness-t vehetünk igénybe. Az ingyenes Aqua bár a varázslatos wellness részleg és a szobákban elhelyezett king size franciaágy feledhetetlen napokat ígér az Aura Hotel-ben.

  1. Portobello Wellness és Yacht Hotel: - 12 225 Ft/fő/éj félpanzióval, hétvégéken is

A víz kedvelőit várja az ország legújabb fürdőkomplexuma, valamint számos szórakozási, kikapcsolódási és felüdülési lehetőség a Portobello Wellness & Yacht Hotelben. A fürdőben tíz medence található kültéren és beltéren, a vizes élmények mellett, pedig hangulatos sétát tehetünk a történelmi városkában vagy a híd túloldalán található szlovák kisvárosban, Sturovóban.

  1. HORVÁTORSZÁG 2019

Szereted Te eldönteni, milyen strandon sütteted a hasad? Itt bőven van miből választanod. Csak a mai napra érvényes árakon foglalhatsz jövő évre nyaralást a közeli dalmát tengerparton. A kínálatban azokat a szállodákat találod, ahol a magas minőség mellett a legnagyobb előfoglalási kedvezményeket adják.

  1. Velence Resort Spa - 16 225 Ft/fő/éj

Luxus ajánlat csodálatos kilátással a Velencei-tóra és a környező dombokra. A környék számos egyéb természeti és kulturális látnivalóban is bővelkedik, így a Velence Resort Spaban eltöltött idő, valóban maradandó élményt ígér. A gyermek- és családbarát wellness szálloda a Velencei-tó egyik legnagyobb hotel + fürdő komplexuma, thermál és gyógyvízzel.

  1. Hotel Karos Spa: - 12 975 Ft/fő/éj, hétvégéken is

Páratlan természeti környezetben tölthetünk el bomba áron szintén pár napot akár a Kis - Balaton nyugati szegletében található gyógyfürdőkomplexumáról is híres Zalakaroson a Hotel Karos Spa-ban. Zavartalan és élményekben gazdag pihenést nyújt a hotel, ahol a csapból is termálvíz folyik, ezáltal a wellness jótékony hatását már a szobánkban is élvezhetjük. 

karosspa_fb_black_friday.jpg

+1 tippem:

PIhiPakk Élménycsomagok-  akár 10 wellness szálloda 1 utalványban

Hallottál már a PihiPakk Élménycsomagokról? A csomag különlegessége, hogy egy wellness utalványt vásárolsz, de több szállodában is megkapod érte a két vagy több éjszakás pihenésed, ellátással, ráadásul egészen 2019 év végéig felhasználhatod. Sokan választják ezt a formát pihenésük szervezéséhez, de ajándéknak is nagyon népszerű, hiszen aki kapja, az 8-10 szálloda közül maga választja ki a neki tetsző hotelt.

 

black-friday-adw-640x360-20181025-before.jpg

 

 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása