Te és a világ

Hasznos és gyakorlatias utazási tippek, ötletek

TOP 10 wellness hotel a RED DAY-en

2019. szeptember 11. 04:32 - Te és a világ

Most valóban tárt karokkal várnak a szállodák az őszre

 

A mai nap ismét piros betűs. Az utazás szerelmeseinek mindenképp!
Érdemes körbenézni a legnagyobb hazai online utazási irodában, mert rengeteg szuper akciós ajánlat közül tudsz most válogatni. A mai napon rendkívüli kedvezményekkel, az ország wellness szállodáinak színe java csatlakozott és egy napra exkluzív árakat biztosít az utazóknak. Ha filléres utazást keresel a következő hónapokra mindenképp jól jársz, ha a mai napon foglalod le.

A TOP 10 ajánlatot ki is listáztuk Neked, hogy nehogy elvessz a bő választékban.

  1. Gunaras Resort Spa Hotel****superior 4 nap/3 éj hétköznap és hétvégén is 49.990 Ft-tól

Dél-Dunántúl szívében, Dombóvár- Gunarasfürdőn található Gunaras Resort Spa Hotel, egy 8 hektáros parkban fekszik. A hotelhez tartozó csónakázó tó és tóparti sétány harmonikus környezete és a kristálytiszta levegő tökéletes nyugalmat és feltöltődést biztosít.

  1. Hotel Narád & Park**** 3 nap/2 éj 49.900 Ft

A túrázás szerelmeseinek a Hotel Narád Park kínál aktív kikapcsolódási lehetőséget a Mátrában. A szálloda újonnan kialakított wellness részlege pedig az esti kikapcsolódás tökéletes helyszíne lehet.

  1. Hunguest Hotel Palota**** 3 nap/2 éj 55.900 Ft-tól

A Bükk hegység keleti részén, három hegy által körülvett festői völgyben Hunguest Hotel Palota rendkívüli ajánlata is nagyon csábító. Nem is beszélve a Szinva-patak völgyére és a Hámori-tóra nyíló kilátást még varázslatosabbá teszi a közvetlen közelében csobogó Szinva-patak vízesésének moraja. 

164758_f5e14bd8d8930b60a5ae7f88352ffb1efce46a28_original.jpg

  1. Hotel Kapitány**** Wellness 3 nap/2 éj 50.900 Ft-tól

Lovagi tornabemutatók mongol lovas-kaszkadőrök és számos animációs és programlehetőség valamint Magyarország legszebb vára, a  Sümegi Vár is várja a pihenni vágyókat a Hotel Kapitány.

  1. Velence Resort & Spa**** 3 nap/2 éj 62.900 Ft

Csodálatos kilátás a Velencei-tóra és a környező dombokra, de a környék számos egyéb természeti és kulturális látnivalóban is bővelkedik, így a Velence Resort Spaban eltöltött idő, valóban maradandó élményt ígér. A gyermek- és családbarát wellness szálloda a Velencei-tó egyik legnagyobb hotel + fürdő komplexuma, thermál és gyógyvízzel.

  1. Komló Hotel Gyula**** 3 nap/2 éj hétköznap és hétvégén is 34.990 Ft-tól

A város központjában elhelyezkedő, teljesen felújított épület luxus körülményeket biztosítva várja a pihenni vágyókat. Élvezze a kastélypark szépségét, a fürdő termálvizének gyógyító erejét és hódoljon a wellness örömeinek a Komló Hotel Gyulában.

  1. Caramell Premium Resort****superior 3 nap/2 éj 53.900 Ft-tól

A Caramell Premium Resort superior a Feng Shui alapelveit figyelembe véve került megépítésre és kialakításra, ezáltal meleg színek, barátságos környezetet várja az odaérkezőt, ahol a szolgáltatások különlegesek, a berendezés összhangot sugall és a törődés természetes. Több mint 60 hagyományos és újszerű szolgáltatással várják kedves vendégeiket.

164889_fed69e6e21b1a34fd4702d600aa396a52514e6d6_original.jpg

  1. Portobello Wellness & Yacht Hotel**** 3 nap/2 éj 51.900 Ft-tól

A festői Duna kanyar szomszédságában, Esztergomban is van lehetőség az év eleji töltekezésre, a kis Duna partján található Portobello Wellness & Yacht Hotelban.  Az idelátogatókat az ország legújabb fürdőkomplexuma egyedülálló élményekkel várja, számos szórakozási, kikapcsolódási és felüdülési lehetőséggel.

  1. Hotel Cascade Resort & Spa****superior 3 nap/2 éj 78.900 Ft-tól

Hotel Cascade Resort & Spa superior a Bükk és a Mátra által határolt völgy erdeinek több millió éves örökségét csempészi tereibe. A természeti világ csodáit megjelenítő szálloda, ötvözi a stílusos exkluzivitást a nyugalom élményével. A komplexum magas színvonalú szolgáltatásaival várja a gyógyulást, a rekreálódást és a kikapcsolódást kereső vendégeit.

  1. Hotel Castello**** 3 nap/2 éj 50.900 Ft-tól

Hotel Castello a siklósi vár tövében helyezkedik el, csendes, nyugodt környezetben. Közvetlen összeköttetésben áll a Siklósi Thermal Spa fürdővel, ahol wellness és gyógyszolgáltatások szolgálják a vendégek kényelmét. Egy igazi történelmi kiruccanás, ahol lehetőség nyílik a kiváló Villányi borok kóstolgatására is.

red-day-adw-930x370-start-20190806.jpg

komment
süti beállítások módosítása