Te és a világ

Hasznos és gyakorlatias utazási tippek, ötletek

Cserkeszőlő, Aqua-Spa Hotel****

2018. június 08. 14:58 - Petőcz Anita

Fiatalodtam tíz évet!

Na, neee, ez hogy lehet? Amikor megérkeztem Cserkeszőlőre, az Aqua Spa hotelbe azonnal megfogott a kedves fogadtatás, szinte olyan a hely, mint egy jó meleg otthon.

img_5462.jpg

Barátságos apartman, ami minden jóval felszerelt, amire csak szükségünk, lehet, két hálóval, pazar fürdőszobával, szaunával, konyhával.

Kifejezetten tetszett a hangulatvilágítással felszerelt festmény, igazán romantikus.

De nemcsak az apartman, hanem a hozzá tartozó a kertre és a medencére néző hatalmas terasz is impozáns és nyugalmat árasztó egyszerre.

A családoknak, baráti társaságoknak épített faházak pedig hihetetlenül hangulatosak, hátul szalonnasütő hellyel kialakítva..Nagyon klassz.

Mondom a menüt: friss gőzölgő húsleves, a vasárnapi ebédet idézve, aztán szarvas filé sült körtével, tejszínhabos desszerttel. Istenem…micsoda csoda. Van kérdés?

img_5492.jpg

Kimentem ebéd után a kinti meleg vizes jakuzziba, aztán nyomás a bentibe is. Tágas, kényelmes, pont annyi, ami teljesen kielégíti az igényeket.

 

img_5545.jpg

img_5534.jpg

Sportmasszázs után fiatalító arckezelés, sőt arcmasszázs.

Gyerekek, őrületesen jó! Tíz év mínusz! Aztán persze sport, kis pingpong a napsütésben.

img_5517.jpg

Hogy milyen volt Cserkeszőlő. Nagyon pozitív csalódás. Sosem voltam még, és hihetetlen élmény volt. A táj, a környezet, a hotel, a szoba, az ételek, a kiszolgálás, a wellness. A nagybetűs Vidék, na, értitek!?:)Szuperjóóó.

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása