Te és a világ

Hasznos és gyakorlatias utazási tippek, ötletek

Fedezd fel a népszerű fürdőhelyeket Black Friday áron

2019. november 29. 05:17 - Te és a világ

Az ország bármely pontjára ma kedvezményesen foglalhatsz. Ha ráadásul a belföldi wellness szerelmese vagy akkor szinte kötelező ellátogatnod a maiutazas.hu online oldalára, mert a fekete péntekre érvényes piros áras lehetőségek közül, biztosan találsz kedvedre valót.

Rendkívüli kedvezményekkel, az ország wellness szállodáinak színe java csatlakozott és a mai napra exkluzív árakat biztosít az utazóknak.

1.  Park Inn by Radisson Zalakaros Resort&Spa 3 nap/2 éj 2 fő részére félpanziós ellátással, korlátlan belépéssel a Zalakarosi Fürdőbe, HÉTVÉGÉN IS! 

Családias hangulat, termálvizes wellness, mind-mind megfizethető áron. Mindez megbolondítva a ParkInn fiatalos, üde színvilágával és kiváló konyhájával, ráadásul a hotel a Karosi strandal egybeépült, így nem kell messzire menned, ha töltődni vagy gyógyulni szeretnél.

park_inn.jpg

2.     Gunaras Resort Spa-ban  4 nap/3 éj 2 fő részére félpanziós ellátással, beltéri wellness-, gyógy- és élményfürdő használattal, HÉTVÉGÉN IS, extra hosszú érvényességgel

A Dél-Dunántúl szívében Dombóvár- Gunarasfürdőn található a Gunaras Resort Spa Hotel, mely egy 8 hektáros parkban fekszik. A hotelhez tartozó csónakázó tó és tóparti sétány harmonikus környezete és a kristálytiszta levegő tökéletes nyugalmat és testi- lelki feltöltődést biztosít.

3.     Cascade Hotel Resort & Spa 3 nap/2 éj 2 fő részére teljes ellátással, korlátlan Aqua Spa használattal, KORLÁTLAN BELÉPÉSSEL a Demjéni Gyógyfürdőbe, kedvezményes belépővel a Cascade Barlang- és Élményfürdőbe, EXTRA HOSSZÚ ÉRVÉNYESSÉGGEL, karácsonyi ajándéknak is!

A Bükk és a Mátra völgyeit határoló erdőkben is kiélvezheted vizekben bővelkedő kishazánk élményeit a Hotel Cascade Resort & Spa-ban. Az aktív pihenés kedvelőinek a csúszdatorony és a 133 m hosszú barlangi sodrópatak, valamint a rengeteg extra teszi feledhetetlenné az itt töltött időt. Sőt, itt még a mozgáskorlátozottakra is gondoltak.

4.     MenDan Magic Spa & Wellness Hotel 3 nap/2 éj 2 fő részére félpanziós ellátással, KORLÁTLAN fürdőkomplexum használattal, szauna ceremóniákkal, HOSSZÚ ÉRVÉNYESÉGGEL

Merülj el az úszó-, termálvizes és élménymedencékben vagy a pezsgőfürdõben. Az elegancia és otthonosság, a profizmus és a kedves közvetlenség kettősségét élheted át a MenDan-ban. Élvezd a szaunaparkban a mézes vagy az afrodiziákumos felöntéseket, kényeztesd magad illatos bambuszmasszázzsal vagy lávaköves masszázzsal, aromafürdővel vagy az élményzuhanyokkal. 

5.     Hotel Azúr Siófok 3 nap/2 éj 2 fő részére félpanziós ellátással, korlátlan wellness részleg használattal, HOSSZÚ ÉRVÉNYESSÉGGEL, karácsonyi ajándéknak is!

A test- és a lélek megújulásáról a balatoni régió legnagyobb wellness komplexuma a Hotel Azúr is szeretne gondoskodni. A relaxáló és frissítő programok arra lettek szentesítve, hogy a néhány napos itt-tartózkodásod alatt tökéletesen elfeledd a felgyorsult életvitel és a hétköznapi stressz negatív hatásait.

172261_3b4128a91cc2036befc6fc5c1754d57180ee1ee9_fb_black_friday.jpg

6.     Mjus World Resort & Thermal Park 3 nap/2 éj 2 fő részére félpanziós ellátással, korlátlan SPA részleg használattal, szauna felöntésekkel, animációs programokkal

Egy látogatást biztosan megér a XV. századi körmendi kastély. Bámulatos termeivel fogadja látogatóit, vétek lenne kihagyni. Kiváló lokációjának köszönhetően pedig a kastély nemcsak minőségi szállást nyújt, de ideális kiindulópontja vagy végállomása lehet városnéző túráknak is.

7.     Wellness Hotel Gyula …Ft 3 nap/2 éj 2 fő részére TELJES ellátással, Wellness Oázis és fitness terem használattal, Aqua Fitness órákon való ingyenes részvétellel, masszázs- és szolárium kuponnal, karácsonyi ajándéknak is!

A történelmi fürdőváros szállodája 300 m²-es fedett játszótérrel és tágas wellness részleggel várja a vendégeket, mindössze 10 méterre a gyulai Várfürdőtől. 

8.     Hotel Aurum Family, Hajdúszoboszló 3 nap/2 éj 2 fő részére wellness használattal, masszázsutalvánnyal, további extrákkal, EXTRA HOSSZÚ ÉRVÉNYESSÉGGEL

A hotel nagy hangsúlyt fektet a gyógyászati terápiák mellett a wellness kezelésekre is. A hagyományos frissítő-, gyógy- és svédmasszázs mellett számos aromaterápiás kényeztetés közül választhatsz. A borkedvelő vendégek számára, pedig saját borászatuk, az Angyal Borászat és Szőlőbirtok kiváló borai isőek.

9.     Palace Hotel Hévíz  3 nap/2 éj 2 fő részére félpanziós ellátással, korlátlan WELLNESS részleg használattal, EXTRA HOSSZÚ ÉRVÉNYESSÉGGEL, karácsonyi ajándéknak is

Az impozáns megjelenésű Hotel Palace Hévíz belső átriumos épülete kiemelkedik a hévízi tó festői szépségű környezetéből, amely leginkább varázslatos, gyógyító erejű termálvizéről híres. Hévíz sétálóutcájában, a tófürdőtől mindössze 200 méterre található szálloda elegáns környezetben vár, ha a kikapcsolódásra és felfrissülésre vágynál

palace.jpg

10.  Hotel Silver, Hajdúszoboszló 3 nap/2 éj 2 fő részére félpanziós ellátással, korlátlan WELLNESS használattal

A termál- és turisztikai nagyhatalomként nyilvántartott Hajdúszoboszlón található a Hotel Silver, mely az ország keleti részének egyik legszínvonalasabb gyógy és wellness szállója. A szálloda területén belül minden megtalálható, azonban javasoljuk, hogy ha már Hajdúszoboszlón jársz, látogasd meg Európa legnagyobb fürdőkomplexumát is, melynek bejárata a hoteltől néhány perc sétára található.>

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása