Te és a világ

Hasznos és gyakorlatias utazási tippek, ötletek

Megfogott a klasszikus hangulata!

2018. június 29. 09:15 - Petőcz Anita

Aqua Lux Hotel, Cserkeszőlő Szebeni István szemével

Cserkeszőlő, Aqua Lux, na erre tuti buksz!

Nem gyenge szójáték, hanem tényleg a valóság. Hívogató igazi vidéki feeling. A bejárat tulajdonképpen egy tornácos ház bájával csábít bennünket befelé. Amint belépünk a szobába, ugyanaz az otthonos hangulat fogad. Tágas, napos, mint egy kis lakás.

img_6931.png

Kiültem az erkélyre, pihengettem, és jó kiszellőztetni egy kicsit a fejünket. A gyomrom jelzett, hello, velem mi lesz? Az étterem, az maga a csúcs. Ha szeretitek a klasszikus csárda hangulatot, na, ez az. Egyszerűen lenyűgöző Fokhagymakrém leves házi cipóban, roston csirkemell juhtúrós mártással, baconnel.

img_6935.png

Istenem ilyen íz nincs is, és mégis van! A hotel konditermében feltaláltam a szobabiciklit, egyelőre nem ugrottak rá a sportbarátok:)

img_6938.png

A wellness épp olyan, mint amekkorát a hotel igényel, jakuzzi,szauna kis bugyogás és nyomás tovább. Kapszulába be, mint egy úrhajós, vagy egy középkori csínytevő, aki a guillotine alatt végzi... Jópofa gőzkezelés, amely tisztítja, felfrissíti, fiatalítja a bőr..A só szobába is bementem, allergiásoknak asztmásoknak kötelező.

img_6945.png

img_6944.png

Ücsörgés a télikertben, aztán, sipirc, a cserkeszőlői gyógyfürdőbe, ahová közvetlen átjárás vagy, kábé 20 méteres séta nem túl megerőltető... Kénes fürdő, csobogás, hatalmas park, De már megint az éhség. Átmentem Szarvasra a Halászcsárdába. Körös -part, harcsahalászlé, cigánypecsenye, tovább is van, mondjam még?

img_6948.png

img_6949.png

Ha nagyot akartok pihenni, hatalmasakat enni, és csak arra gondolni, hogy szép az Élet, gyertek el!!!

komment
süti beállítások módosítása