Te és a világ

Hasznos és gyakorlatias utazási tippek, ötletek

MenDan Magic SpaWellness Hotel

2018. június 11. 13:25 - Petőcz Anita

A varázslatos MenDan Magic hotel egy pillanat alatt elröpít minket a kalandok és a csodák birodalmába. Ahogy megérkeztem, egyből golf kocsira pattantam, segítőmmel, Darennel, aki nemcsak bűvész, hanem remek idegenvezető is. Körbejártuk a szállodát, aztán körbe is kerekeztük, méghozzá nem is akárhogy: gyorsulási versennyel kezdtük, igaz én egy háromkerekűre pattantam, és úgy mutattam a két méteremmel rajta, mint a majom a köszörűkövön:)

img_5959.jpg

img_5962.jpg

Nyomás be a hotelbe, mágikus hotelhez, elbűvölő szoba jár. Micsoda kényelem, pazar bútorok, házimozi, szauna, luxusfürdő, színekben pompázó jakuzzi, borhűtő, soroljam?

Oké, menjünk enni. Impozáns étterem, akváriumokkal díszítve, amelyek egyfajta térelválasztóként is szolgálnak... Bélszín, cheddar sajtmártással, majd brownie eperrel és pralinéval. Áááá, fantasztikus ízek

img_6029.jpg

img_6002.jpg

Na de az ultracsúcs! Ebéd után, foci, persze hatalmas kivetítőn, egymás ellen... Darts, billiárd, léghoki, igazi bűnbarlang:) Eközben Daren egy bűvész trükkel szórakoztatott, sajnos a titkát nem árulta el... Megnéztem a játszószobát, igazi gyermekparadicsom Nem egy két bedobált régi kacat, kerék nélküli kisautók, minden minőségi, sőt gyerektorna, folyamatos gyermekvigyázó animátorral, aki szórakoztatja is a kicsiket.

img_5993.jpg

img_6044.jpg

Wellnessben úszkálás, jakuzzi, de a masszázs.. Őszintén mondom, csak ezért is érdemes lett volna Zalakarosig utazni. Santos, az indiai masszőr tényleg nem viccel, ő aztán odavág minket úgy, hogy az utolsó utáni porcikánkból is kijön a görcs.

img_6069.jpg

img_6058.jpg

És kinek hihetnénk leginkább? Santos a még most is élő 117 éves dédnagypapájától tanulta a fogásokat, aki még mindig aktív!!! A Zalakarosi fürdő pedig egy percre a hoteltól, ha valaki nagy fürdőzésre és kikapcsolódásra vágyik, Ha rám hallgattok, és megtehetitek, nemcsak két napra, hanem akár egy hétre is érdemes ide eljönni, mert ez aztán mágikus hely!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása