Te és a világ

Hasznos és gyakorlatias utazási tippek, ötletek

Mennyei Bükkfürdő!

2018. május 02. 11:36 - Petőcz Anita

Hunguest Hotel Répce Gold

A Hunguest Hotel Répce Goldban tettem egy egynapos látogatást. Megkóstoltam a kiváló ételeket, a különleges, káprázatosan szép szobában tátott szájjal bámultam a meseszép kilátást, és persze élveztem a wellness minden igényt kielégítő szolgáltatásait. Nézzük is.

A szobáról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, minden létező földi jóval felszerelt, csodás kilátás, tisztaság, még az ágymatracok is újak. Ott a pont.

img_3878.jpg

img_4007.jpg

Hatalmas, tágas, kulturáltan berendezett étterem. Libapecsenye, baconbe göngyölt omlós csirke, gesztenyepüré tejszínhabbal. Úristen, micsoda ízek...

img_3866.jpg

A wellnessben a jakuzzi gyönyörűen körberakva minden este illatgyertyákkal. Hangulatos, bájos, nyugtató. Úszómedencében egy kis úszkálás, aztán egy kis csócsó, x-box szoba, gyerekek, figyelem, nem beragadni a játékban 3 napra!:)

img_3942.jpg

A koktélbárban fantasztikus latte, hozzá egy kis süti, majd jöhet a bükfürdői gyógyfürdő, zárt folyosón átsétálsz, már ott is vagy. A fürdőről nehéz pár mondatban szólni, egyszerűen ki kell próbálni.

Nincs elég dicsérő szó, komolyan. Makovecz Imre által tervezett mennyezet, pompa ,elegnacia, kényelem. Szauna szeánsz, thai masszázs, minden van.

 

img_3965.jpg

img_3887.jpg

Skacok, mintha egy vadiúj szállodában járnék. Csodás a szálloda, minden, tényleg. Budapestről 3 óra autózás, de fúú, ha kikapcsolódásra vágytok, hosszabb utat is megér.

img_3849.jpg

komment
süti beállítások módosítása