Te és a világ

Hasznos és gyakorlatias utazási tippek, ötletek

Most érdemes foglalni a 2019-es utazásokat!

2018. november 20. 07:40 - Te és a világ

Jön a Black Friday, ahol az előfoglalási árak extrém kedvezményekkel párosulnak!

Sokan kihasználják a kedvező akciókat, de van, akik sokáig keresgélnek, a jobb ár érdekében. November 23-án, ha te is a lehető legjobb árra buksz, akkor mindenképp érdemes ellátogatnod kedvenc utazási oldalunkra.

Ha szeretsz előre tervezni és a legjobb áron foglalnád le a 2019-es horvátországi vagy repülős nyaralásodat, rengeteg jobbnál jobb lehetőséget kínál az oldal. Ha felfedező vagy és valami olcsó repülős úticélra vagy romantikus urbánus kiruccanáson jár az eszed, esetleg valami tényleg filléres utazásban gondolkozol, ne habozz! Ha pedig már most azon agyalsz, hogy mi kerüljön a fa alá, lepd meg szeretteidet, valamelyik hazai top wellness szállodai élménnyel.

 A mára már hazánkban is töretlen népszerűségnek örvendő „Fekete péntek” akciók esetében tudatos készüléssel sok pénzt spórolhatunk meg az ünnepek előtt. A kedvező ajánlatok, amik egész évben elérhetőek a maiutazas.hu oldalán, a Black Friday láz idején, hatványozottan népszerűek! Belföldi és külföldi lehetőségek közül kedvünkre csemegézhetünk az oldalon. A kalandorok akár két utat is vehetnek most egy áráért. Ha pedig már most azon agyalsz, hogy mi kerüljön a fa alá, lepd meg szeretteidet, valamelyik hazai top wellness szállodai élménnyel.

Fontos tudnunk: most nem csak a szerencsén fog múlni, hogy jó áron jussunk el rég dédelgetett belföldi, vagy akár külföldi úticélunkra, hanem az időzítésen is, hiszen a legjobb árakat a „korán ébredők” csípik el a Black Friday napján.

Emiatt érdemes feliratkoznod még most a legnépszerűbb utazási oldal hírlevelére, illetve kérni a Messenger értesítést is, hogy időben értesülj a legjobb árakról.

Péntekig még érdemes átgondolnod, hogy hol töltődnél szíved szerint legközelebb! Böngéssz az oldalon és térj vissza november 23-án, a fekete péntek szenzációsan kedvezményes napján.

 black-friday-adw-468x90-20181025-before.jpg

 

komment
süti beállítások módosítása