Te és a világ

Hasznos és gyakorlatias utazási tippek, ötletek

RED DAY - Az utazók piros betűs ünnepe

2018. február 21. 07:06 - Te és a világ

 

Utazni jó. Sokat utazni még jobb. Hazajönni a legjobb. Mert utána megint el lehet utazni. A mai napon pedig különösen érdemes körülnézni, mert egy napra rendkívül kedvező árakat biztosít utazó kedvű látogatóinak 24 órán át maiUtazás.hu a RED DAY napján.

red-day-800x419-20180205.jpg

Fedezzük fel Magyarország magas minőségű wellness szállodáit, ugyanis az ország bármely pontjára foglalhatunk ma kedvezményesen. Szeptemberig hasonlóan kiemelkedő lehetősége nem lesz a belföldi wellness szerelmeseinek.

A kínálat igen pazar, ugyanis a hazai wellness hotelek színe java elérhető a Red Day-en! Ha valami exkluzívra vágynánk irány Cascade Resort & Spa, a Caramell Prémium Resort vagy az Aura Hotel Balatonfüreden. Ha fürdővel egybeépült szállodát részesítünk előnyben, akkor választhatjuk a Portobello Wellness és Yacht Hotelt, vagy a siklósi Hotel Castellot. De biztosan nem fog csalódást okozni a méltán neves Hotel Karos Spa, a Hotel Eger & Park vagy a Hotel Kapitány Wellness Sümegen.  A piros árakat indokolatlanul hosszú érvényességgel kínálja ma a Hotel Vécsecity, kecskeméti Four Points by Sheraton és a főváros közelében található festői Duna kanyarban megbúvó visegrádi Patak Park Hotel is. 

Azt is érdemes szem előtt tartani, hogy a belföldi szuper ajánlatok mellett, megtalálunk számos lehetőséget horvátországi nyaralásra ráadásul a mai napon még utoljára extra előfoglalási kedvezménnyel!  Több mint 20 repülős úti cél közül foglalhatjuk le könnyedén a nyári vakációnk helyszínét.

Nem kell tehát Last Minute-ban gondolkodnunk vagy előre megterveznünk semmit, böngésznünk a végtelenségig, csak kihasználni a mai napi piros árakat! Bízom benne valahol netán össze is futunk. Jó utat!

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása