Te és a világ

Hasznos és gyakorlatias utazási tippek, ötletek

Szigetközi romantika – nyolc lábon

2018. március 22. 11:03 - Vildus

Berki Krisztián mesélt nekünk arról, hogy érezte magát a Szigetközben az új házi kedvenccel Jack-el és a gyönyörű Mazsival.

Végre magunk mögött tudhattuk a város zaját és megajándékoztuk magunkat azzal, hogy elszökjünk a világ elől és csak egymásra figyeljünk pár napig. Mazsival ez volt az első közösen eltöltött hosszú hétvégénk, ami után egy új minőségben éljük meg  egymást és a hétköznapokat is.

Utunkat Dunakiliti felé vettük az M1-esen, ahol a kerékpáros és állatbarát Diamant Hotel-t néztük ki célpontul. Jack, a kis francia bulldogom is velünk tartott, aki szintén a legjobb ellátásban részesült. A személyzet ugyanis nem csak velünk volt elragadóan kedves és odaadó, hanem Jack igényeit is teljes mértékben figyelembe vették. Nekem személy szerint ez nagyon bejött és borzasztó kényelmes volt, hogy velünk utazhatott és tölthette el ezt a pár felemelő napot.

A helyszín zseniális, a hotel kínálta lehetőségek szintén, melyeket igyekeztünk is mind kipróbálni. Szauna, jakuzzi, masszás, spa…

 Mazsival ugyanis osztozunk azon állásponton, hogy ezek a hétvégék azért is fontosak, mert a wellness nemcsak a testi, de a lelki, érzelmi, szellemi teljesítő- és tűrőképesség fokozódását jelenti, és fizikális vonatkozása mellett a tökéletes közérzethez nélkülözhetetlen mentális és pszichés faktorokat is növeli.

A hétköznapjainkon ugyan szigorú diétát követünk, de ezeken a napokon elengedjük magunkat, hogy visszatöltsük szervezetünkbe az elmorzsolt energiákat. Így tettünk és ettünk nagyokat a Diamant Hotelban is, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a wellness trendeknek megfelelő ételek színes és választékos elkészítésére, esténként pedig ezt romantikus gyertyafénnyel fűszerezik.

A hosszú, ámbár mégis rövidnek tűnő hétvége hátralévő részében nagyokat sétáltunk a Diamant hotelhoz tartozó Duna parti sétányon. A jó levegőn nagyokat beszélgettünk és nevettünk, ami szintén gyógyítólag hatott testünkre - lelkünkre egyaránt.

Összességében egy felemelő hétvégét töltöttünk el Dunakiliti Diamant Hotleban, mely élmények kiváló alapot adtak a folytatáshoz és a rohanó szürke hétköznapokhoz.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása