Te és a világ

Hasznos és gyakorlatias utazási tippek, ötletek

Lejár a SZÉP-kártya! Mit tegyek?

2018. május 23. 11:18 - Petőcz Anita

Aki folyamatosan használja a kártyáját, annak jó eséllyel már nem kell ezen aggódnia, mert a szolgáltatók termináljai először mindig a régebben feltöltött pénzeket vonják le fizetéskor. De azért érdemes utánaszámolni!

A tavalyelőtt, azaz 2016-ban feltöltött Széchenyi Pihenő Kártya egyenlegeket 2018. május 31-ig lehet felhasználni. A fel nem használt összegeket a szolgáltatók aztán június végéig visszautalják a munkáltatóknak.

Amennyiben kártyákon még lapul valamennyi összeg, akkor 2 lehetőségünk is akad, hogy az ne vesszen kárba. Ha már a fizetésünk egy része úgy is cafateriában jön, miért is ne élnénk a lehetőséggel, és úszhatnánk meg a nyaralás árát Szép kártyával. A maiutazas.hu oldalon, ha a hónap végéig vásárolunk és kifizetjük az utazást, azt elég leutazni a következő hónapokban, de vannak utalványok extra hosszú érvényességgel is. Érdemes követni a kedvezményes utak, wellness hétvégék folyamatosan frissülő adatbázisát, mert akár tízezreket spórolhatunk egy-egy alkalmon.

316x474-szep-kartya-egyenleg.jpg

Aki pedig jelenleg döntésképtelen és még nem ismerné pihipakk.hu-t, annak érdemes ott is szétnéznie. A pihipakk csomgok ugyanis év végéig felhasználhatóak! Rengeteg különleges ajánlat könnyedén elérhető és akár több szállodába is érvényes, így ráérünk később kitalálni feltöltődésünk pontos helyszínét, de akár ajándékba, sőt nászajándékba is adható az élmény!

promo2605.jpg

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása