Te és a világ

Hasznos és gyakorlatias utazási tippek, ötletek

Brutális utazási akciókkal közeleg idén is a fekete péntek!

2019. november 18. 06:18 - Te és a világ

Titkos tipp, ha utazást vásárolnál a jeles napon..

Idén hivatalosan november 29-ére esik a világ legakciósabb és vásárlása ösztönző napja, de itthon a legtöbb helyen már 15-én vagy 22-én megtartják. Ilyenkor a vonzó áraknak köszönhetően, könnyedebben ki tudod választani a számodra leginkább vonzó programokat. Az üdülésed akár az átlagosnál olcsóbban úszhatod meg, ha már hónapokkal előre lefoglalod magadnak a kiszemelt utat. Ha te is a lehető legjobb árra buksz, akkor mindenképp érdemes ellátogatnod kedvenc utazási oldalunkra. Az Exkluzív hotelek és wellness szállodák fantasztikus árakkal várnak, csak 1 napig!

Ha a legjobb áron foglalnád le a 2020-as horvátországi vagy repülős nyaralásodat és szeretsz előre tervezni, akkor érdemes ellátogatnod 22-én a maiutazas.hu oldalra, mert tényleg rengeteg jobbnál jobb lehetőséget kínál.

Viszont idén sem csak a szerencsén fog múlni, hogy jó áron juss el a rég dédelgetett belföldi, vagy akár külföldi úticélodra, hanem az időzítésen is! A legjobb árakat idén is a „korán kelők” csípik el a Black Friday napján. Emiatt is érdemes feliratkoznod még most a legnépszerűbb utazási oldal hírlevelére, illetve kérni akár a Messenger értesítését is, hogy időben értesülj a legjobb árakról november 22-én, a fekete péntek szenzációsan kedvezményes napján.

TIPP: Kérj az oldaltól Messenger értesítést, és bebiztosíthatod, hogy ne maradj le a kezdeti legnagyobb kedvezményekről!

Az utazóveteránok akár két utat is vehetnek most egy áráért, így a tavaszi citybreak kiruccanásod mellé, most betervezheted a nyár végi tengerparti nyaralásod.

A mára már hazánkban is töretlen népszerűségnek örvendő „Fekete péntek” akciók esetében tudatos készüléssel idén is sok pénzt spórolhatsz meg az ünnepek előtt. A kedvező ajánlatok, amik egész évben elérhetőek a maiutazas.hu oldalán, a Black Friday láz idején, hatványozottan népszerűek! Belföldi és külföldi lehetőségek közül biztosan találsz kedvedre valót az oldalon. Ha pedig már most azon agyalsz, hogy mi kerüljön a fa alá, lepd meg szeretteidet, valamelyik hazai top wellness szállodai élménnyel.