Te és a világ

Hasznos és gyakorlatias utazási tippek, ötletek

TOP 10 + 1 Black Friday wellness ajánlat

2017. november 24. 06:03 - Pető Dóra

Vásároljunk minőségi időt!

A fekete péntek idén is utolért minket ezen a szürke pénteken, melynek köszönhetően a maiUtazás.hu nagyon igyekezett, hogy számos hazai és külföldi szuper szállás lehetőséggel kedveskedjen Nekünk! Hiszen minek is állnánk be az ünnepekre készülő kígyózó sorok végére, mikor a vásárlást nyugodt körülmények között, jól átgondolva megtehetjük akár otthonról is pár kattintással.

A fekete napra érvényes piros betűs árak közül Top 10 kihagyhatatlan wellness ajánlatra mindenképpen érdemes még időben lecsapni, nehogy véletlen lemaradj! A lehetőségek száma igazából megszámlálhatatlan. Találhatunk csendes, nyugodt, modern, komfortos, egyedi, fancy, meghitt vagy kényelmes szállást és szolgáltatást.

dreamstime_s_47990642_1.jpg

A maiUtazás.hu Top 10 BLACK FRIDAY wellness ajánlata

1. Gunaras Resort Spa-ban 4 nap/3 éj 7832 Ft/fő/éj félpanzióval, hétvégéken is

A Dél-Dunántúl szívében, Dombóvár- Gunarasfürdőn található Gunaras Resort Spa Hotel, egy 8 hektáros parkban fekszik. A hotelhez tartozó csónakázó tó és tóparti sétány harmonikus környezete és a kristálytiszta levegő tökéletes nyugalmat és feltöltődést biztosít.

2. Portobello: 12225 Ft/fő/éj félpanzióval, hétvégéken is

A festői Duna kanyar szomszédságában, Esztergomban is van lehetőség az év eleji töltekezésre, a kis Duna partján található Portobello Wellness & Yacht Hotelben.  Az idelátogatókat az ország egyik legújabb fürdőkomplexuma egyedülálló élményekkel várja, számos szórakozási, kikapcsolódási és felüdülési lehetőséggel. A kínálatban tíz medence szerepel kültéren és beltéren. A vizes élmények mellett, pedig hangulatos sétát tehetünk a történelmi városkában vagy a híd túloldalán található szlovák kisvárosban, Sturovóban.

3. Hotel Narád &Park: 9975 Ft/fő/éj

Ha a hegyekbe vágynál, de nem engedhetsz meg magadnak egy pazar szomszédos országbeli síutat, az élményt most akár itthon is megtalálhatod a télen is festői Mátrában és környékén. A hütték hangulatát szaunára, gőzkabinra és jakuzzira cserélve lazíthatsz. Mátraszentimre közelében. A Hotel Narád Parkban az aktív pihenést előnyben részesítők számára a szálloda földszintjén újonnan kialakított, 350 m2-es wellness részleg nyújt kikapcsolódási lehetőséget, és még a gyönyörű erdei környezetben is töltekezhetünk.

4. Cascade Hotel Resort & Spa: 17 975 Ft/fő/éj

A Bükk és a Mátra völgyeit határoló erdőkben is kiélvezheted vizekben bővelkedő kishazánk élményeit a Hotel Cascade Resort & Spa-ban, melyhez tartozik egy, a hegybe süllyesztett 24 m átmérőjű lélegzetelállító csúszda torony. A barlang tetejéről indul az a több pályás fotocellás, 550 méter hosszú óriáscsúszda, mely 25 méter mélyen érkezik a föld alatt lévő medencékhez. A barlang 133 m hosszú sodrópatakkal és rengeteg extrával rendelkezik, s itt még a mozgáskorlátozottakra is gondoltak.

5. Aura Hotel Balatonfüred: 12 000 Ft/fő/éj

Az északi aranyparton is korlátlan Pure SPA wellness-t vehetünk igénybe, ingyenes Aqua bárral és king size franciágyban hemperegve az Aura Hotel kedvezményes ajánlatának köszönhetően. A wellness részlege garantáltan elvarázsol majd.

6. Hotel Karos Spa Zalakaros: 12 475 Ft/fő/éj, hétvégéken is

Páratlan természeti környezetben tölthetünk el bomba áron szintén pár napot akár a Kis - Balaton nyugati szegletében található gyógyfürdőkomplexumáról is híres Zalakaroson, ahol ráadásul a Hotel Karos Spa  ajánlata júniusig érvényes.  Zavartalan és élményekben gazdag pihenést nyújt a hotel, ahol a csapból is termálvíz folyik, ezáltal a wellness jótékony hatását már szobánkban is élvezhetjük. 

7. Lifestyle Hotel Mátra:14 950 Ft/fő/éj

Ha a meghitt hegyi elvonulást részesíted előnyben és a tradicionális palóc ízekre is buksz, akkor számodra kihagyhatatlan ajánlatot nyújt most pénteken a Hotel Lifestyle Mátra, ahol egy 1200 m2-es kétszintes AMETHYST SPA vár Rád és egy-egy kezelést követően pároddal együtt relaxálhatsz.

8. Hotel Azúr Siófok: 11 475 Ft/fő/éj

A test- és a lélek megújulásáról a balatoni régió legnagyobb wellness komplexuma a Hotel Azúr gondoskodik. A relaxáló és frissítő programok arra lettek szentesítve, hogy a vendégek a néhány napos itt-tartózkodásuk alatt tökéletesen elfeledjék a felgyorsult életvitel és a hétköznapi stressz negatív hatásait.

9.  Hotel Eger & Park 9975 Ft/fő/éj

A török idők óta nevezetes fürdőváros, Magyarország műemlékekben gazdag barokk ékszerdoboza. A történelmi belvárosban található patináns Hotel Eger Park szállodában a kor igényeinek és egyben a wellness életmódnak megfelelő szolgáltatások pazar kínálatát nyújtja rendkívül elérhető áron, most pénteken az egészséges életmód megszállottjainak.

10.  Hotel Castello Siklós: 10 975 Ft/fő/éj

Az ország déli részéről egy igazi történelmi ajánlatot emelnénk ki, ahol lehetőség nyílik a kiváló Villányi bornedük kóstolgatására is. A siklósi vár alatt található Hotel Castello nyugodt pihenést és közvetlen átjárást biztosít a Siklósi Thermal Spa fürdőhöz. A wellness és gasztronómiakedvelők, továbbá a gyermekes családok fellegvára.

10.+1 Velence Resort Spa 14475 Ft/fő/éj

Luxus ajánlat csodálatos kilátással a Velencei-tóra és a környező dombokra. A környék számos egyéb természeti és kulturális látnivalóban is bővelkedik, így a Velence Resort Spaban eltöltött idő, valóban maradandó élményt ígér. A gyermek- és családbarát wellness szálloda a Velencei-tó egyik legnagyobb hotel + fürdő komplexuma, thermál és gyógyvízzel.

 

Azért ha elfogadsz még egy tippet, nézz körül a weboldalon, mert a számos belföldi ajánlat mellett, a világ több izgalmas pontjára is találhatsz Black Friday akciós árakon utakat. Akár Horvátországba vagy a közel 30 úticél bármelyikére foglalhatsz már most, jövő évre, garantáltan felüdülést nyújtó árakon!

komment
süti beállítások módosítása