Te és a világ

Hasznos és gyakorlatias utazási tippek, ötletek

TOP 10 kihagyhatatlan fekete TIPP

2019. november 22. 05:42 - Te és a világ

 

A fekete napra érvényes piros betűs árak közül Top 10 kihagyhatatlan ajánlatra mindenképpen érdemes még időben lecsapni, nehogy véletlen lemaradj! Ami külön az online utazásvásárlás mellett szól, hogy a maiutazás.hu nagyon szuper, számos hazai és külföldi szállás lehetőséggel rukkolt elő idén is! A belföldi kedvező ajánlatok mellett, megtalálunk több élménycsomagot, first minute horvát nyaralást, és számos repülős úti cél közül foglalhatjuk le könnyedén a következő kiruccanásunk helyszínét.

Csupán Tőled és igényeidtől függ, hogy mire esik választásod, melyhez az oldal tényleg a legjobb árakat biztosítja. A szuper ajánlatok már a jövő évet torpedózzák, megalapozva ezzel egy energikus évindítást, de ha a fa alá szeretnél garantált élményt tenni sem okoz csalódást a kínálat, mert rengeteg jobbnál jobb wellness lehetőség közül válogathatsz.

Mutatjuk is az idei Top10-et:

1.     Gunaras Resort Spa-ban  51 990 Ft-tól 4 nap/3 éj 2 fő HÉTVÉGÉN IS, extra hosszú érvényességgel

A Dél-Dunántúl szívében, Dombóvár- Gunarasfürdőn található Gunaras Resort Spa Hotel, egy 8 hektáros parkban fekszik. A hotelhez tartozó csónakázó tó és tóparti sétány harmonikus környezete és a kristálytiszta levegő tökéletes nyugalmat és feltöltődést biztosít.

2. Mjus World Resort & Thermal Park 54 900 Ft-tól 3 nap/2 éj 2 fő részére, korlátlan SPA részleg használattal, szauna felöntésekkel, animációs programokkal

Egy látogatást biztosan megérdemlő termeivel fogadja látogatóit a XV. századi körmendi kastély, vétek lenne kihagyni.  A kastély nemcsak minőségi szállást nyújt, de ideális kiindulópontja vagy végállomása lehet városnéző túráknak, esetleg elcsendesedésnek.

171643_b782135df1d2ee620f81f8520837e48c1aac5f78_original.jpg

3. Hotel Narád &Park  49 900 Ft-tól  3 nap/2 éj 2 fő részére félpanziós ellátással

Ha a hegyekbe vágynál, de nem engedhetsz meg magadnak egy pazar szomszédos országbeli síutat, az élményt most akár itthon is megtalálhatod a télen is festői Mátrában és környékén. A Hotel Narád Parkban az aktív pihenést előnyben részesítők számára a szálloda földszintjén kialakított, 350 m2-es wellness részleg nyújt kikapcsolódási lehetőséget és még a gyönyörű erdei környezetben is töltekezhetünk.

4. Park Inn by Radisson Sárvár 84 000 Ft-tól 3 nap/2 éj 2 fő + egy 6 éven aluli gyermek részére ALL INCLUSIVE ellátással, korlátlan belépéssel a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe, HÉTVÉGÉN IS

Bátran válaszd a Nyugat-Dunántúl gyöngyszemét Sárvárt és fantasztikus élményekkel térsz vissza a mindennapokba. A városban található Nádasdy vár vagy a 10 hektáros Arborétum mellett egy igazi családi fürdőkomplexum és erdei kalandpark is vár, ahol a gyermekek mellett valamennyi generáció – a szülők és a nagyszülők – kikapcsolódása is garantált.

5. Hotel Kapitány Wellness 50 900 Ft-tól 3 nap/2 éj 2 fő részére félpanziós ellátással, korlátlan wellness használattal, wellness kuponnal, HOSSZÚ ÉRVÉNYESSÉGGEL

Egyedi wellness élményekkel, középkori köntösben bújtatva várja a sümegi Hotel Kapitány is látogatóit. Az itt eltöltött napok során Magyarország legszebb várának csodálatos panorámájában gyönyörködhet az, aki itt pihen. Mindemellett színes gyermekprogramok, zenés estek és lovasbemutatók várják a szálloda vendégeit.

6. Aura Hotel  51 900 Ft-tól 3 nap/2 éj 2 fő részére félpanziós ellátással, KORLÁTLAN Pure Spa wellness részleg használattal, HOSSZÚ ÉRVÉNYESSÉGGEL

Ha kényeztetnéd párodat és kis romantikára vágynál, irány az északi aranypart, ahol korlátlan Pure SPA wellness-t vehetsz igénybe. Az ingyenes Aqua bár, a varázslatos wellness részleg és a szobákban elhelyezett king size franciaágy feledhetetlen napokat ígér az Aura Hotel-ben.

171389_fc204d1fbc0140e11bff2c7d6400a8404707fefd_original.jpg

7. Portobello Wellness és Yacht Hotel 52 900 Ft-tól 3 nap/2 éj 2 fő részére, korlátlan belépéssel az Aquasziget Élményfürdőbe, 1 ÉVES ÉRVÉNYESSÉGGEL

A víz kedvelőit várja az ország legújabb fürdőkomplexuma, valamint számos szórakozási, kikapcsolódási és felüdülési lehetőség a Portobello Wellness & Yacht Hotelban. A fürdőben tíz medence található kültéren és beltéren, a vizes élmények mellett, pedig hangulatos sétát tehetünk a történelmi városkában vagy a híd túloldalán található szlovák kisvárosban, Sturovóban.

8. Park Inn by Radisson Zalakaros 63 800 Ft-tól 3 nap/2 éj 2 fő részére, korlátlan belépés a Zalakarosi Élményfürdőbe, HÉTVÉGÉN is

Páratlan természeti környezetben tölthetünk el bomba áron szintén pár napot a Kis - Balaton nyugati szegletében található gyógyfürdőkomplexumáról is híres Zalakaroson, a Hotel Karos Spa-ban. Zavartalan és élményekben gazdag pihenést nyújt a hotel, ahol a csapból is termálvíz folyik, ezáltal a wellness jótékony hatását már a szobánkban is élvezhetjük. 

9. Hotel Azúr Prémium Siófok 74 900 Ft-tól 3 nap/2 éj 2 fő részére félpanziós ellátással

A test- és a lélek megújulásáról a balatoni régió legnagyobb wellness komplexuma a Hotel Azúr gondoskodik. A relaxáló és frissítő programok arra lettek szentesítve, hogy a vendégek a néhány napos itt-tartózkodásuk alatt tökéletesen elfeledjék a felgyorsult életvitel és a hétköznapi stressz negatív hatásait.

172335_b73a13e7d91acfce2a1fa0bbc8627391283c8f78_original.jpg

10. Hotel Silverine Lake Resort Balatonfüred 45 500 Ft-tól 3 nap/2 éj 2 fő részére félpanziós ellátással, korlátlan wellness részleg használattal

Az északi aranyparton  a római fürdő hangulatát korunk legmodernebb technikáival ötvözi a Hotel Silverline Lake Resort. A szálloda komplexumhoz saját yacht kikötő tartozik, amely közvetlen a szálloda előtti vízfelületen többféle méretű kikötőhelyekkel várja a vitorlázókat. Az egyedi színvilág, az elegancia, a mediterrán hangulat és a páratlan panoráma szerelmeseinek kiváló választás lehet.

+1 Tippünk

PIhiPakk Élménycsomagok-  akár 10 wellness szálloda 1 utalványban

Hallottál már a PihiPakk Élménycsomagokról? A csomag különlegessége, hogy egy wellness utalványt vásárolsz, de több szállodában is megkapod érte a két vagy több éjszakás pihenésed, ellátással, ráadásul egészen 2019 év végéig felhasználhatod. Sokan választják ezt a formát pihenésük szervezéséhez, de ajándéknak is nagyon népszerű, hiszen aki kapja, az 8-10 szálloda közül maga választja ki a neki tetsző hotelt.

 

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása